Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου… αργεί

Θα περιμένουμε αρκετά.

Την γνωρίσαμε, ιδίως όσοι ασχολούνται με το χώρο της μόδας, ως ένα εντυπωσιακό μοντέλο που έκανε διεθνή καριέρα. Ευρύτερα γνωστή- κι εκεί που οι μετοχές της πραγματικά εκτινάχτηκαν- ήταν όταν ανέλαβε θέση κριτή στο σούπερ πετυχημένο GNTM του STAR, κάνοντας τρομερή ομάδα με τους υπόλοιπους τρεις.

Κατά την περσινή περίοδο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου- περι ης ο λόγος- αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω στην τηλεοπτική της καριέρα και να γίνει κεντρική παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής. Έτσι, βρέθηκε στο τιμόνι του “Pop Up” στον Alpha, για 10 περίπου μήνες.

Οι χαμηλές πτήσεις στα νούμερα έκαναν τη διοίκηση του σταθμού να «κόψει» το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ωστόσο διατήρησε την Ηλιάνα στο δυναμικό του και βρήκε πολύ σύντομα το επόμενο πρότζεκτ που θα αναλάβει: αυτό είναι το ριάλιτι μόδας “Style me up”, παραγωγής Barking Well Μedia του Νίκου Κοκλώνη.

Ωστόσο, η πρεμιέρα της νέας εκπομπής αναβλήθηκε: κανονικά θα έβγαινε στον αέρα στις 27 του μηνός (την προσεχή Δευτέρα δηλαδή), όμως πήγε πιο πίσω, παρά το γεγονός πως τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει.

Ο λόγος; Το κανάλι θέλει αφενός να έχει μεγαλύτερο «στοκ» επεισοδίων προκειμένου να είναι πιο… άνετο κι αφετέρου δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στο Just the 2 of Us, που από φέτος θα βρίσκεται υπό την σκέπη του Alpha.

Εν αναμονή λοιπόν…

Διαβάστε επίσης
Close