Επίθεση με βιτριόλι: Τρεις μάρτυρες υπεράσπισης από την κατηγορουμένη

Πρόκειται για άτομα από το εργασιακό και φιλικό της περιβάλλον.

Τις τελευταίες μέρες το θέμα που απασχολεί τη κοινή γνώμη δεν είναι άλλο από την δίκη για την υπόθεση με το βιτριόλι, ιδιαίτερα δε μετά και την εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο, η οποία με δύναμη ψυχής πήγε προκειμένου να σταθεί απέναντι από την κατηγορούμενη, που, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ, και η δίκη πήρε αναβολή.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατηγορούμενη σκοπεύει να παραστεί κανονικά στην επόμενη συνεδρίαση, ενώ για την υπεράσπισή της θα καταθέσουν τρεις μάρτυρες από το φιλικό και εργασιακό της περιβάλλον.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, σκοπός των μαρτύρων είναι να «φωτίσουν» τον χαρακτήρα της, τις σπουδές της, ενώ θα αναφερθούν στην οικογενειακή της κατάσταση και εργασία της. Μάλιστα, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τίθεται θέμα να κληθεί για μάρτυρας και κάποιος από το οικογενειακό της περιβάλλον

Τέλος, στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι η 36χρονη Έφη, αν και ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία, αρνήθηκε τη μεταγωγή της στο νοσοκομείο των φυλακών, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν συναναστρέφεται με άλλες κρατούμενες και ότι η μοναδική της επαφή είναι ο συνήγορός της.

Διαβάστε επίσης
Close