Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε από το GNTM

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Το πένθησα πολύ».

Σαν βόμβα είχε σκάσει την περασμένη άνοιξη η είδηση ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι στο GNTM της νέας σεζόν. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο που είχε συνδέσει το όνομά της με το συγκεκριμένο ριάλιτι είχε αποφασίσει να επιλέξει στην παρουσίαση του «Dancing with the Stars», όταν της τέθηκε το δίλημμα από το Star.

Αν και τότε είχε γραφτεί ότι δεν ήταν δική της επιλογή και ότι απλά της ανακοινώθηκε, ωστόσο, η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό μιλά ξεκάθαρα για προσωπική επιλογή.

Ακολουθεί παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Έτσι έφυγες από το GNTM;

Υπήρξε η πρόταση για το «Dancing with the Stars» και έπρεπε να σταματήσω από το άλλο project γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από αυτό. Είχα μείνει πέντε χρόνια χωρίς διακοπές με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω άλλο σε αυτόν τον ρυθμό. Από την κούραση και την ταλαιπωρία δεν είχα την ενέργεια και το πάθος που έπρεπε να έχω. Χρειαζόμουν πρωτίστως να ξεκουραστώ και η πρόταση του DWTS με σήκωσε από την καρέκλα, μου έδωσε προοπτική, πάθος, χαρά. Είναι ένα νέο challenge.

Συναισθηματικά ήταν ένας δύσκολος αποχωρισμός;

Ήταν πολύ δύσκολο όταν πήρα απόφαση την προηγούμενη άνοιξη. Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα. Το πένθησα πολύ.

Διαβάστε επίσης
Close