Η Νίκη Λυμπεράκη στο Mega!

Μετά το ναυάγιο των συζητήσεων με την ΕΡΤ.

Μία πολύ σημαντική προσθήκη στο δημοσιογραφικό τμήμα του Mega έκαναν οι ιθύνοντες του καναλιού που στο …παρά πέντε της έναρξης της νέας τηλεοπτικής σεζόν- αν και τα περισσότερα κανάλια έχουν ρίξει ήδη στη «μάχη» τα καλά τους «όπλα»- απέσπασαν την υπογραφή της Νίκης Λυμπεράκη.

Η δημοσιογράφος, που είχε αποχωρήσει από το Open και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις εμ την κρατική τηλεόραση, ωστόσο, δεν επήλθε συμφωνία και το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχασε την ευκαιρία να την εντάξει στο δυναμικό του.

Μάλιστα, ανακοινώθηκε και επίσημα αναφέροντας μεταξύ άλλων «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του την Νίκη Λυμπεράκη…Η δημοσιογραφική της εγκυρότητα και η σοβαρή τηλεοπτική της παρουσία αποτελούν τα εχέγγυα μιας δυναμικής συνεργασίας». Λίγο αργότερα και η ίδια η δημοσιογράφος έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο instagram: «στο #mega πρωτομπήκα 20 χρόνια πριν, ως μαθητευόμενη. Έμεινα λίγους μήνες, είδα πολλά, έμαθα πολλά και κυρίως βρέθηκα για λίγο στην καρδιά του καναλιού που ήταν τότε για όλους μας αγαπημένο τηλεοπτικό σπίτι. Σήμερα από εδώ, από #ToMegaToKalo, ανοίγει για μένα ένας νέος κύκλος στο κανάλι που επέστρεψε δυναμικά για να ξαναβρει τη θέση του στα τηλεκοντρόλ και στις καρδιές μας».

Διαβάστε επίσης