Υπομονή μέχρι τον Μάρτιο: Τότε βγαίνει η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Αδημονούμε...

Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους δημιουργούς όλων των εποχών στην εγχώρια τηλεόραση. Τα σήριάλ του έχουν σαρώσει στις μετρήσεις της AGB, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, με τις ατάκες τους να μνημονεύονται ακόμα και σήμερα, χρόνια ολόκληρα αργότερα.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο πασίγνωστος ηθοποιός και σεναριογράφος μετά το επιτυχημένο πέρασμά του και από τη μεγάλη οθόνη, όπου και έκοψε εκατομμύρια εισιτήρια με τις ταινίες του, ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην TV και θα το κάνει από το κανάλι που ξεκίνησαν όλα: το MEGA.

Ο Παπακαλιάτης θα κάνει το comeback με τον «Δάσκαλο», τη νέα του σειρά, που βρίσκεται αυτή την στιγμή σε διαδικασία εντατικών γυρισμάτων στους Παξούς. Σύσσωμο το καστ, οι τεχνικοί και φυσικά ο ίδιος ο δημιουργός είναι εκεί και έχουν ανεβάσει… στροφές προκειμένου να είναι έτοιμοι για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Για την ακρίβεια, όπως γράφει και το ΤΗΛΕΡΑΜΑ, για τον Μάρτιο. Τότε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα προβληθεί ο «Δάσκαλος» μέσω της συχνότητας του MEGA.

Ανυπομονούμε…

Διαβάστε επίσης
Close