Και η Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega – Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της

Ανακοινώθηκε επίσημα από το κανάλι.

Το έχουμε πει αρκετές φορές και θα το επαναλάβουμε το νέο Mega ετοιμάζεται να ριχτεί από την αρχή της σεζόν στη μάχη της τηλεθέασης και στοχεύει αποκλειστικά στην κορυφή.

Άλλωστε, οι μεταγραφές «αεροδρομίου» δείχνουν ξεκάθαρα τις φιλοδοξίες των ιθυνόντων του. Μετά την Ελένη Μενεγάκη και την Ελεωνόρα Μελέτη, στο δυναμικό το καναλιού της Συγγρού εντάσσεται με κάθε επισημότητα και η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας. Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή.

Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές», ανέφερε η ανακοίνωση του καναλιού.

Η παρουσιάστρια που κέρδισε τους τηλεθεατές στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακο μέσα από το Open, αλλάζει κανάλι αλλά όχι εκπομπή, ημέρες και συνεργάτες, καθώς λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του καναλιού με ανάρτησή της δήλωσε χαρούμενη για  αυτή τη …μεταγραφή και παράλληλα, αποκάλυψε ότι η σύνθεση της εκπομπής της παραμένει η ίδια.

Διαβάστε επίσης