Στο νοσοκομείο ο Ανέστης Βλάχος

Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Δύσκολες ώρες για τον «σκληρό» του ελληνικού κινηματογράφου, τον Ανέστη Βλάχο, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Την  είδηση έκανε γνωστή ο γιος του 87χρονου αγαπημένου -παρότι στην συνείδηση των περισσότερων ανθρώπων είναι ο «κακός» των παλιών ελληνικών ταινιών – ηθοποιού, Ηρακλής.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πατέρας του καλείται να παίξει τον «πιο δύσκολο ρόλο, ρόλο ζωής» και ζήτησε να στείλουν όλοι την αγάπη τους και να προσευχηθούν να τα καταφέρει και να βγει νικητής από τη δύσκολη μάχη, χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στον «Ευαγγελισμό».

«Ο πατέρας μου Ανέστης , κλήθηκε να λάβει έναν δύσκολο ρόλο, αυτή τη φορά ρόλο ζωής. Βρίσκεται στον Ευαγγελισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του Θεού θα βγει νικητής και θα είναι γρήγορα κοντά στα παιδιά του και στα εγγόνια του. Οι ευχές σας, η αγάπη σας και οι προσευχές σας είναι με βεβαιότητα πολύτιμες. Πατέρα, απέδειξε ακόμη μια φορά πόσο δυνατός είσαι», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ηρακλής Βλάχος.

Διαβάστε επίσης
Close