«Δε γίνεται, δεν μπορεί!»: Το twitter παραληρεί με το χθεσινό επεισόδιο της «Τούρτας»… (Pics)

Και, μεταξύ μας, δικαίως...

Γίνεται κάπως έτσι: σκύβεις, όσο μπορείς, με στυλ προκειμένου να φανείς αριστοκράτης, έπειτα «αφαιρείς» από το κεφάλι σου το νοητό σου καπέλο, υποκλίνεσαι και όταν σηκώνεσαι εκ νέου, χειροκροτείς παρατεταμένα μέχρι τα χέρια σου να γίνουν πιο κόκκινα κι από την εκτός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.

Και πολύ καλά κάνεις- βλέπετε, μιλάμε για την υπέροχη «Τούρτα της μαμάς», την καλύτερη, ίσως, σειρά (ανεξαρτήτως είδους) που μπορεί να βρει κανείς στη μικρή οθόνη για φέτος.

Το δίδυμο Ρήγας-Αποστόλου επέστρεψε σε δαιμονιώδη φόρμα, βρήκε στην ΕΡΤ την τηλεοπτική στέγη που επέτρεψε εκ νέου να ξεδιπλωθεί στο έπακρο το σεναριακό τους ταλέντο και έχοντας στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ένα all star cast κάνουν (θα το πούμε, κι ας είναι ελαφρώς «επικίνδυνο» λόγω των τελευταίων γεγονότων) παπάδες, με το ένα επεισόδιο να είναι καλύτερο από το άλλο.

Αυτό που προβλήθηκε χθες (24/6), ωστόσο, ήταν αυτό που μάλλον ξεχωρίζει σε ολόκληρη την πρώτη σεζόν της σειράς- η οποία, θυμίζουμε, θα συνεχιστεί και του χρόνου καθώς πήρε το πράσινο φως από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Σε ένα ισόποσα ξέφρενα κωμικό και βαθιά δραματικό 55λεπτο (η Ελένη Τύπου, την οποία είχαμε ξαναδεί ως σεναριογράφο και στα επεισόδια με τον Τσιμισκή-Χόφμαν, μάλλον… έβαλε το χεράκι της) είδαμε εκπληκτική εναλλαγή συναισθημάτων, με την Ιωάννα Πηλιχού να ξεδιπλώνει στο έπακρο τις- παγκοίνως γνωστές από καιρό- υποκριτικές της ικανότητες και να κλέβει την παράσταση.

Υπό το φόβο των spoiler δε θα πούμε περισσότερα (όποιος θέλει μπορεί να δει ολόκληρο το επεισόδιο εδώ: https://www.ertflix.gr/ellinikes-sires/i-toyrta-tis-mamas-ep31-mikra-athoa-psemata), παρά μόνο ότι δικαιολογείται απόλυτα ο «χαμός» και οι έπαινοι στο twitter που ακολούθησαν μετά.

Το γέλιο και τα δάκρυα είναι η ίδια και ταυτόχρονα η άλλη όψη του νομίσματος και εμφωλεύουν και τα δύο μέσα μας.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι κάποιος, η Τούρτα για παράδειγμα, να τα ξεκλειδώσει…

Διαβάστε επίσης
Close