«Αγρότης» και… μεσημέρι για την Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Επιστρέφει σε διπλό ρόλο.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz και το όνομά της ακούγεται συνεχώς σε ό,τι έχει να κάνει με την τηλεόραση και τα μεταγραφικά σενάριά της. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να βρισκόταν εκτός μικρής οθόνης και να ήταν ενεργή μόνο στο… instagram, όμως από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε εκ νέου στην TV.

Ο λόγος φυσικά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια με το ανανεωμένο λουκ (θυμίζουμε πως κατά δήλωση της ιδίας έχασε 9 κιλά… τρώγοντας!) έχει δώσει ξανά τα χέρια με τον ΣΚΑΪ και επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου μετά το “My Style Rocks”, το οποίο και παρουσίαζε.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι ποιο πρόγραμμα θ’ αναλάβει η Κωνσταντίνα. Το πρώτο, το «Αγρότης μόνος ψάχνει», είναι γνωστό εδώ και καιρό και απομένει η τυπική επιβεβαίωση πως θα βρεθεί στο τιμόνι του.

Ωστόσο, η Σπυροπούλου θα παρουσιάσει και δεύτερη εκπομπή!

Ποια θα είναι αυτή; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδικοπούλου στο «Έλα χαμογέλα», κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια ψυχαγωγική εκπομπή που θα παίζεται τα Σαββατοκύριακα. «Μιλάμε για μια ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή αν και ακόμα αναζητείται η ζώνη μετάδοσης της. Το πιθανότερο σενάριο θέλει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναλαμβάνει ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη», ήταν το σχόλιο της κ. Ανδρικοπούλου.

Καλή της επιστροφή, λοιπόν…

Διαβάστε επίσης
Close