Έριξε αυλαία το «Ράδιο Αρβύλα» αλλά όχι για… πολύ!

Το μενού τώρα έχει διακοπές, αλλά...

Δεν τίθεται καν ζήτημα- ήταν, με τεράστια διαφορά, ο μεγάλος νικητής της σεζόν, με νούμερα που… ζαλίζουν και προκάλεσαν τεράστιο πονοκέφαλο στους ανταγωνιστές τους.

Ο λόγος για το «Ράδιο Αρβύλα», φυσικά. Η παρέα του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά, του Χρήστου Κιούση, του Στάθη Παναγιωτόπουλου και του… Κωστάκη με τον ΠΑΣΟΚτζή επέστρεψε μετά από πάρα πολλά χρόνια στο καθημερινό του φορμάτ και σάρωσε τους πάντες και τα πάντα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (27/5) η παρέα από την Θεσσαλονίκη έριξε και επίσημα αυλαία για τη φετινή σεζόν, καθώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με έναν πολύ γλυκό τρόπο.

Πλέον το μενού έχει διακοπές για τον Αντώνη Κανάκη, όμως το μεγάλο ερώτημα που γεννάται εδώ είναι τι θα κάνει του χρόνου: θα συνεχίσει στο OPEN ή θα «ψαχτεί» αλλού;

Η αλήθεια είναι πως όλα τα κανάλια πλην ΣΚΑΪ (με το οποίο η συνεργασία τους τελείωσε… άκομψα) έχουν στο στόχαστρό τους τους «Αρβύλα» (αλλά και το Βινύλιο), όμως στην παρούσα φάση τον πρώτο λόγο έχει το «Ανοιχτό Κανάλι».

Ο Κανάκης αλλά και οι συνεργάτες τους εκτιμούν πάρα πολύ το πού περνάνε καλά και πού αισθάνονται άσχημα, βάζοντας πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό.

Και στο Open πέρασαν τέλεια φέτος…

Διαβάστε επίσης
Close