Ετοιμάζει σειρά ο Μάρκος Σεφερλής!

Με άρωμα.. εξωτερικού.

Κάποιοι τον θεωρούν… κρύο και δε γελούν ποτέ με τ’ αστεία του. Κάποιοι άλλοι, μια πολύ μεγάλη μερίδα του κοινού, τον θεωρεί ξεκαρδιστικό, έναν πάρα μα πάρα πολύ καλό κωμικό και τον ακολουθούν φανατικά σε ό,τι (τηλεόραση, θέατρο, σινεμά) και αν κάνει.

Ανεξαρτήτως του σε ποια κατηγορία εκ των δύο ανήκει κανείς, οφείλει να παραδεχτεί πως ο Μάρκος Σεφερλής (περί ου ο λόγος) δεν περνά ποτέ απαρατήρητος.

Ο γνωστός κωμικός έκανε το comeback στη μικρή οθόνη με το τηλεπαιχνίδι 5Χ5 και φαίνεται πως του άνοιξε η όρεξη.

Γιατί το λέμε αυτό; Πολύ απλά γιατί όπως εξήγησε και ο ίδιος, ετοιμάζει μια δική του σειρά για την ελληνική τηλεόραση!

«Πήραμε τα δικαιώματα μιας τηλεοπτικής σειράς του BBC, που για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα γυρίζεται μπροστά σε κοινό, όπως όλες οι ξένες του είδους, π.χ. τα “Φιλαράκια”. Είναι ένα στοιχείο πολύ σημαντικό, γιατί θα ακούω εκείνη τη στιγμή το γέλιο του κόσμου, που εμένα μου δίνει μεγάλη ενέργεια. Στην ουσία, είναι μια μίνι θεατρική παράσταση το κάθε επεισόδιο, κάτι που απαιτεί βέβαια πολλές πρόβες, πρέπει να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι στο κοινό που έχει έρθει να παρακολουθήσει το γύρισμα. Νομίζω ότι είναι μια δουλειά που θα αρέσει», είπε μιλώντας στον «Τηλεθεατή».

Όσο για το πού βρίσκεται στην παρούσα φάση;

Με τον μόνιμο συνεργάτη του, τον Στέλιο Παπαδόπουλο, διασκευάζουν τα σενάρια ούτως ώστε να είναι έτοιμοι για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Καλή επιτυχία, να ευχηθούμε…

Διαβάστε επίσης
Close