Αγία Παρασκευή: Ντελιβεράς έκλεψε φιαλίδιο με πέντε δόσεις του εμβολίου της Pfizer

Και καταστράφηκαν αφού δεν μπορούν να μείνουν πολύ ώρα εκτός ψυγείου.

Συνέβη και αυτό. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής την Τρίτη το μεσημέρι κλάπηκε ένα φιαλίδιο με πέντε δόσεις του εμβολίου της Pfizer και δράστης φέρεται να είναι ο ντελιβεράς που τους πήγε τους καφέδες.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία, έτσι αναζητήθηκε και την επόμενη μέρα συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Μάλιστα, ο φερόμενος δράστης σε δηλώσεις του στην εκπομπή livenews με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την κλοπή λέγοντας ότι  «εγώ είμαι το εξιλαστήριο θύμα, ένας φτωχός ντελιβεράς που ψάχναμε κάπου να τα βρούνε και από κει και πέρα ποιος θα πληρώσει τη νύφη, ο φτωχός, όπως γίνεται πάντα εμείς δουλεύουμε για το μεροκάματο και εγώ και οι συνάδελφοί μου τρώμε κρύα βροχές και όλοι το ίδιο για να εξυπηρετήσουμε. Από εκεί και πέρα ναι εγώ κινηθεί νομικά εναντίον τους για να μάθουν ότι και οι φτωχοί έχουν ψυχή και αξιοπρέπεια. Δεν μπορούν να με προσβάλουν ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλεμμένο φιαλίδιο δεν έχει εντοπιστεί και αν δεν χρησιμοποιήθηκαν άμεσα οι δόσεις, είναι πλέον ακατάλληλες για χρήση.

Διαβάστε επίσης
Close