Σμαράγδα Καρύδη: Ζητούν την άμεση απομάκρυνσή της από το Mega λόγω Λιγνάδη

Οι χρήστες του διαδικτύου και το hashtag #καρυδηεκτοςμεγκα.

Εξοργισμένη εμφανίζονται οι χρήστες του διαδικτύου με τη Σμαράγδα Καρύδη και τις απόψεις που εξέφρασε για το κίνημα #metoo.

Οι χρήστες του Twitter έκαναν πρώτο trend το #καρυδηεκτοςμεγκα, ζητώντας από το κανάλι να την… απολύσει καθώς θεωρούν πως όσα είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ανεπίτρεπτα, διότι η ίδια εξέφρασε την άποψη πως η ζωή των θυτών έχει καταστραφεί και πως στεναχωριέται για εκείνους.

Έσπευσε, μάλιστα, να ξεκαθαρίσει πως δεν γνωρίζει κανέναν από αυτούς προσωπικά και πως τους έχει δει μόνο σε πρεμιέρες, ωστόσο προσωπικές της φωτογραφίες με τον Λιγνάδη προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Η ίδια βέβαια, με την συγκεκριμένη δήλωσή της αναφερόταν στους υπόλοιπους και όχι στον ίδιο.

Αυτό που η ίδια έσπευσε να ξεκαθαρίσει είναι πως τα λεγόμενά της παρερμηνεύτηκαν, κάτι που είναι πολύ εύκολο να συμβεί στις συνεντεύξεις.

«Είπα ότι είναι στενάχωρο το πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί. Από την άλλη, είναι ελπιδοφόρο ότι γίνονται καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Καλό οι άνθρωποι που φέρθηκαν με εγκληματικό τρόπο να αποκαλυφθούν. Ξέραμε ότι υπάρχουν άσχημες συμπεριφορές αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μας το ότι θα έχουν τέτοια εγκλήματα και τέρατα. Μένεις άναυδος με αυτά που ακούγονται.

Αυτό είπα στην ανάρτησή μου. Λυπηρό για ανθρώπους που βλέπεις και ξέρεις το πώς τα πάθη τους, η τρέλα τους, ο ναρκισσισμός τους οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές. Το θέατρο δεν είναι έτσι. Πολύ καλό που τα θύματα μιλάνε. Πρέπει να γίνει οργανωμένα στην κοινωνία.

Το να έχεις βγάλει με κάποιον φωτογραφία δεν σημαίνει πως γνώριζες τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Υπάρχει θυμός και νευρικότητα στα social media, λόγω πανδημίας και οικονομικής κρίσης. Στεναχωρήθηκα βαθιά για την επίθεση που δέχθηκα. Ένιωθα αδικημένη», είπε στο «Πάμε Δανάη!».

Το μόνο βέβαιο, είναι πως η επίθεση που δέχεται μόνο δικαιολογημένη δεν είναι καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα για φίλους και γνωστούς.

Δείτε όσα γράφονται στο Twitter:

 

Διαβάστε επίσης
Close