Τίναξε την μπάνκα στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη…

Δεν περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο.

Ήταν κάτι που ξεκίνησε ως απλή φήμη. Λίαν συντόμως, μιας και μιλάμε για την αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, οι φήμες πήραν μορφή χιονοστιβάδας και, πλέον, τα…ψου-ψου-ψου ήταν σε καθημερινή βάση.

Στο τέλος, μετά από έναν μήνα συνεχών ψιθύρων και εικασιών, το «πόρισμα» ήταν σαφές: η Ελένη Μενεγάκη θα επέστρεφε την επόμενη χρονιά στην τηλεόραση, με τον ΑΝΤ1 και το MEGA να δίνουν μάχη σώμα με σώμα για ν’ αποσπάσουν την υπογραφή της.

Πλέον, ωστόσο, είναι οριστικό και αμετάκλητο: ναι, η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα διάλειμμα 12 περίπου μηνών θα επιστρέψει την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022 στις οθόνες μας, εν τέλει μέσω της συχνότητας του MEGA.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής η Μενεγάκη θα παίξει… μπάλα σε γνώριμα λημέρια, καθώς θα αναλάβει εκπομπή που θα προβάλλεται στην ζώνη 13.00-15.00 και θα είναι, φυσικά, καθημερινή.

Πέραν τούτου, έγινε γνωστό πως η ωραία Ελένη υπέγραψε συμβόλαιο για 2+2 χρόνια, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει σίγουρα την πρώτη διετία στο MEGA κι εν συνεχεία υπάρχει η δυνατότητα ν’ ανανεωθεί η παραμονή της εκεί για άλλη μια διετία.

Όσο για το πόσα πήρε για να βάλει την υπογραφή της;

Μιλάμε για πολλά μηδενικά μετά τον αρχικό αριθμό…

Διαβάστε επίσης
Close