Το «παλεύει» ο ΣΚΑΪ με το House of Fame, αλλά…

Άσχημα μαντάτα.

Είναι το πρόγραμμα στο οποίο είχε ποντάρει ο ΣΚΑΪ πάρα πολλά, καθώς θ’ αποτελούσε το δυνατό του χαρτί στην απογευματινή ζωή και θα μπορούσε να δίνει καλό lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού του Φαλήρου.

Γι’ αυτό, άλλωστε, είχε πάρει την Ελένη Φουρέιρα στην παρουσίαση των live, αλλά και ένα all star καστ στην κριτική επιτροπή και τους συνεργάτες, με Καίτη Γαρμπή, Γιάννη Πλούταρχο, Φοίβο, Δώρα Παντέλη κ.α.

Ο λόγος, φυσικά, για το House of Fame. Το ριάλιτι τραγουδιού ξεκίνησε με πολύ υψηλές προσδοκίες, ωστόσο η πραγματικότητα αποδεικνύεται πολύ διαφορετική από τις… προβλέψεις: τα νούμερα που «γράφει» είναι εξαιρετικά χαμηλά (ιδίως αν αναλογιστεί κανείς το μπάτζετ που ξοδεύτηκε για να βγει στον αέρα) και παρά τις προσπάθειες για τόνωση, «προκοπή» δεν υπάρχει.

Έτσι, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν αρχίσει να «ψαλιδίζουν» τα επεισόδια, σε μια έσχατη προσπάθεια ν’ αποφευχθεί το οριστικό… ψαλίδι και να σταματήσει να προβάλλεται το σόου- κάτι που θα σημάνει, φυσικά, τεράστια οικονομική ζημιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πάντως, τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά και δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το οριστικό κόψιμο…

Διαβάστε επίσης
Close