Επιμένει… ελληνικά η ΕΡΤ: Συνεχίζεται και του χρόνου η «Τούρτα της μαμάς»!

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη...

Θα μπορούσε κανείς απλά να πει το όνομα των σεναριογράφων και του σκηνοθέτη και να τελειώσει εκεί το πράγμα- θα αρκούσε: Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου, με τον πρώτο να βρίσκεται μπροστά και πίσω από την κάμερα, καθώς έχει κρατήσει κι έναν μικρό ρόλο για τον εαυτό του.

Φυσικά, η «Τούρτα της μαμάς» είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία ακόμα επιτυχία του πασίγνωστου διδύμου: είναι μία από τις 3 προτάσεις της ΕΡΤ που έκανε στροφή στην ελληνική μυθοπλασία- μια επιλογή που τη δικαίωσε απόλυτα.

Το σίριαλ των Ρήγα-Αποστόλου έχει αποσπάσει θετικές κριτικές από όλους, καθώς είναι, ομολογουμένως, μια πολύ αστεία σειρά, η οποία είναι διανθισμένη με συγκινητικές σκηνές και ατάκες που χαράσσονται στη μνήμη με ανεξάλειπτο μελάνι. Αυτοί είναι και οι λόγοι που παρά το γεγονός πως τα επεισόδια προβάλλονται αρκετά αργά (στις 23.00 κάθε Πέμπτη), η «Τούρτα» έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

Το ερώτημα που… εκκρεμούσε εδώ και καιρό είναι το τι θα συμβεί του χρόνου: θα συνεχιζόταν ή θα ολοκλήρωνε την πορεία του μετά από μία τηλεοπτική σεζόν;

Οι ιθύνοντες της Δημόσιας Τηλεόρασης πήραν την σωστή απόφαση, καθώς άναψαν το πράσινο φως στους δημιουργούς και θ’ απολαμβάνουμε τη γευστικότατη «Τούρτα της μαμάς» και το 2021-2022.

Αδημονούμε…

Διαβάστε επίσης
Close