Θετικός στον κορωνοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ανακοινώθηκε σήμερα...

https://media-insider.gr/wp-admin/post.php?post=58479&action=trash&_wpnonce=db918ce471Τα νέα τα είχαμε πληροφορηθεί από χθες, στην εκπομπή της Δευτέρας (1/2): ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και- σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης λίγο μετά την έναρξη του «Ράδιο Αρβύλα»- σήμερα περιμέναμε να μάθουμε τα νέα αναφορικά με την υγεία του.

Τελικά, όπως ανακοινώθηκε on air στην αποψινή εκπομπή της παρέας από την Θεσσαλονίκη, ο λατρεμένος Στάθης εν τέλει δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις… δαγκάνες του ιού, μιας και το τεστ έδειξε πως ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός είναι πράγματι θετικός.

«Μπορεί να μην είναι εδώ και τελικά δεν θα είναι εδώ για λίγο καιρό, σίγουρα γι’ αυτή την εβδομάδα. Το αγόρι μας είναι θετικό, θα μείνει σπίτι και εμείς θα είμαστε όλοι μαζί του. Να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί, να προφυλάξει τον εαυτό του και τους υπόλοιπους… Οπότε δεν θα βρίσκεται στο στούντιο του Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης», σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος, πάντως, συμμετείχε κανονικά μέσω Skype στο «Ράδιο Αρβύλα» και δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία του και ζήτησε από όλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, καθώς ο ίδιος δεν κατάλαβε πώς κόλλησε, αν και πρόσεχε.

Περαστικά ρε Στάθη και γρήγορα κοντά μας!

Διαβάστε επίσης
Close