Συνεχίζει στον ΣΚΑΪ για 2 ακόμα χρόνια ο Μουτσινάς

Δεν πάει πουθενά...

Είναι η… ζώνη του. Η εκπομπή του. Το μοναδικό του στυλ που κάνει, πια, εδώ και χρόνια τη διαφορά. Και όλοι θέλουν να λένε σε καθημερινή βάση… «Καλό Μεσημεράκι»!

Ο Νίκος Μουτσινάς μετά από μία σούπερ πετυχημένη σεζόν στο OPEN αποφάσισε να… κατηφορίσει προς το Φάληρο και έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ, όπου και σαρώνει μέσω της συχνότητάς του.

Το τελευταίο διάστημα πολλά ακούγονταν για το αν και κατά πόσον θ’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σταθμό που εξέπνεε στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν.

Η απάντηση ήρθε από επίσημα χείλη σήμερα: ο Νίκος Μουτσινάς θα μείνει για ακόμα δύο χρονιές στο κανάλι του Φαλήρου, κάνοντας αυτό που ξέρει πολύ καλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

Ο Νίκος Μουτσινάς, ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, για δύο ακόμα χρόνια θα είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο απόλυτος showman που έκανε το stand up comedy αγαπημένη συνήθεια του τηλεθεατή, ο κορυφαίος ηθοποιός που κατάφερε να ενώσει σε μία μεσημεριανή παρέα το τηλεοπτικό κοινό παραμένει για δύο ακόμα χρόνια στο δυναμικό του καναλιού.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά να αφουγκράζεται τον κόσμο και να του προσφέρει αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη από όλα· χαμόγελο και σκωπτικό σχολιασμό σε όλα όσα καθημερινά ζει και παρακολουθεί. Αυτή την ενέργεια θα συνεχίσει να μοιράζεται!

 

Διαβάστε επίσης
Close