Στο Mega ο Ρώμας με τις… ευλογίες του Κοκλώνη!

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη...

Είναι κάτι που ακούγεται καιρό τώρα. Στα τηλεοπτικά «στενά» συζητείται εντόνως και όλοι περιμένουν απλά να γίνει πράξη αυτό που άπαντες (φαίνεται να) ξέρουμε. Είναι απλά ζήτημα χρόνου, παρά το γεγονός πως η σεζόν θέλει ακόμα 3.5 γεμάτους μήνες για να τελειώσει: ο Χάρης Ρώμας πάρα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 και την καινούργια χρονιά.

Για την ακρίβεια είναι σχεδόν απίθανο να μείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου, παρά το γεγονός πως η επιστροφή του (μετά από χρόνια) με το «Καφέ της Χαράς» είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πασίγνωστος σεναριογράφος και ηθοποιός μαζί με το επαγγελματικό του ταίρι, την Άννα Χατζησοφιά, βρίσκεται μια ανάσα από το να δώσει τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη, προκειμένου να ετοιμαστεί μία νέα σειρά σε παραγωγή του παρουσιαστή του Just the 2 of Us.

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν σύντομα, όμως το νέο σίριαλ δε θα προβληθεί από την συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά από το MEGA, με το οποίο ο Κοκλώνης έχει και επισήμως… παρτίδες.

Έτσι, αυτό θα σημάνει την επιστροφή του Ρώμα στο MEGA μετά από πάρα πολύ καιρό, καθώς τα τελευταία πολλά χρόνια ο ΑΝΤ1 ήταν το «σπίτι» του.

Διαβάστε επίσης
Close