Άσχημα μαντάτα για το House of fame στον ΣΚΑΪ

Αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τους ήρθαν...

Είναι ένα πρόγραμμα, ένα σόου, στο οποίο το κανάλι του Φαλήρου έχει επενδύσει πάρα πολλά- εξ ου και τα μεγάλα ονόματα τόσο στην κριτική επιτροπή (Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Φοίβος και Γιώργος Αρσενάκος), όσο και στην παρουσίαση των live (Ελένη Φουρέιρα).

Ωστόσο, ο ΣΚΑΪ βλέπει από πολύ νωρίς τα πράγματα για το House of Fame να… στραβώνουν: το ριάλιτι με τους 18 επίδοξους και ταλαντούχους τραγουδιστές από την Ελλάδα και την Κύπρο έκανε ντεμπούτο στην απογευματινή ζώνη του σταθμού τη Δευτέρα που μας πέρασε, όμως καμία από τις ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα δεν ξεπέρασε το 10% στο σύνολο.

Οι ιθύνοντες του καναλιού προβληματίζονται εντόνως γι’ αυτήν την κατάσταση, καθώς δεν είναι μόνο το οικονομικό στη μέση (με τα χρήματα που έχουν επενδυθεί να μην είναι καθόλου λίγα…) αλλά και το γεγονός πως μιλάμε για ένα δίωρο καθημερινό πρόγραμμα που γεμίζει ένα σημαντικότατο κομμάτι της ροής του σταθμού και δίνει lead in στο δελτίο ειδήσεων.

Ήδη, όπως έγινε και επισήμως γνωστό, το πρώτο live που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Παρασκευή (19/2) αναβλήθηκε και στη θέση του μπήκε ξένη ταινία, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους συντελεστές του μουσικού ριάλιτι.

Μένει να φανεί, φυσικά, το τι θα συμβεί από δω και πέρα και ποια θα είναι η τύχη του House of Fame…

Διαβάστε επίσης
Close