Τι ισχύει για τους πολίτες που έχασαν τον εμβολιασμό εξαιτίας της κακοκαιρίας

Θα λάβουν SMS τις επόμενες ημέρες.

Λόγω της σφοδρότητας της κακοκαιρίας «Μήδεια» αναβλήθηκαν όλοι οι εμβολιασμοί που είχαν προγραμματιστεί για την Τρίτη, ωστόσο, έχει υπάρξει μέριμνα ώστε να μην χαθεί η προτεραιότητας αυτών που δεν εμβολιάστηκαν, καθώς, επίσης, και γι αυτούς που έχασαν την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στην ενημέρωση της Τετάρτης για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού και την διαδικασία των εμβολιασμών, τις προσεχείς ημέρες οι πολίτες που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες θα λάβουν sms με εκ νέου προγραμματισμένο ραντεβού.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους:

Πολίτες ηλικίας 60-64 ετών: Ο εμβολιασμός τους θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στα ίδια εμβολιαστικά κέντρα. Οι πολίτες αυτοί θα ενημερωθούν τρεις ημέρες πριν.

Πολίτες που είχαν ραντεβού στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι: Ο εμβολιασμός τους θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι πολίτες αυτοί θα ενημερωθούν τρεις ημέρες πριν.

Πολίτες ηλικίας 75+ και άλλες ειδικές κατηγορίες: Θα εμβολιαστούν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου. Οι πολίτες θα λάβουν μήνυμα με την ώρα και το εμβολιαστικό κέντρο. Η πλειονότητα αυτής της κατηγορίας είναι πολίτες που θα λάβουν τη δεύτερη δόση και γίνεται προσπάθεια να μην υπάρχει μεγάλη απόκλιση από την πρώτη.

Διαβάστε επίσης
Close