Αλλάζει επίπεδο το Μακεδονία TV

Επιτέλους..

Είναι ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν εντόνως πριν από αρκετούς μήνες τους ανθρώπους της τηλεόρασης, καθώς η υπόθεση θεωρείτο τελειωμένη και «δεμένη». Στην πορεία του χρόνου, ωστόσο, και με τα όσα κοσμογονικά συνέβησαν με την πανδημία να παίρνει τα ηνία και να σφυροκοπεί τον πλανήτη, ξεχάστηκε.

Ο λόγος για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και την εκπομπή του σε πανελλαδικό δίκτυο ως σταθμός γενικής στόχευσης.

Το ζήτημα, όπως προείπαμε, ήταν διαδικαστικό να ολοκληρωθεί, ωστόσο «πάγωσε» λόγω των εξελίξεων αλλά και των αντιδράσεων των υπόλοιπων σταθμών και οι ιθύνοντες του καναλιού περιμένουν εδώ και καιρό το πράσινο φως προκειμένου να τρέξουν τις απαραίτητες διαδικασίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, αναμένεται να έρθει με ένα δεύτερο πακέτο ρυθμίσεων για τα ΜΜΕ, που θα κατατεθεί προσεχώς στη Βουλή.

Μέσα σ’ αυτό θα περιλαμβάνεται και η υπόθεση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, το οποίο αναμένεται να εκπέμπει σε ολόκληρη την Ελλάδα και νομίμως πια, κάτι που αλλάζει αρκετά τις συνθήκες ανταγωνισμού.

Φυσικά μένει να σφραγιστεί και τυπικά η υπόθεση, όμως θεωρείται δεδομένο πως αυτή τη φορά θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

 

Διαβάστε επίσης
Close