Κάνει… ντεμπούτο στο Mega η Δέσποινα Βανδή

Ξεκινάει...

Θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι ένας θηλυκός ελβετικός σουγιάς, μιας και τα κάνει όλα και, το κυριότερο, τα κάνει καλά: σαν τραγουδίστρια είναι μία από τις πιο πετυχημένες ever στη χώρα μα, καθώς έχει σπάσει πολλάκις τα κοντέρ σε πωλήσεις, συναυλίες και νυχτερινά κέντρα. Σαν ηθοποιός, με το πέρασμά της από τη θρυλική σειρά «Δύο Ξένοι» ήταν απλά υπέροχη, ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα και σαν παρουσιάστρια και κριτικός στο Just the 2 of Us.

Φυσικά μιλάμε για την Δέσποινα Βανδή, η οποία συνέδεσε το όνομά της τα τελευταία χρόνια με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Η πασίγνωστη καλλιτέχνις πέραν της παρουσίας της στην κριτική επιτροπή του talent show παρουσίαζε και το My Greece.

Η ταξιδιωτική της εκπομπή εσχάτως αντιμετώπιζε… δυσκολίες και δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό της με το Open, με αποτέλεσμα να βρει άλλη τηλεοπτική στέγη: η  Βανδή, λοιπόν, θα παρουσιάζει το My Greece μέσω του Mega, με την πρώτη της εκπομπή να έρχεται στις 27 του τρέχοντος μηνός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του καναλιού:

αξίδια στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας ξεκινούν στο MEGA με τη Δέσποινα Βανδή από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Ταξίδια που θα φέρουν τις ομορφιές κάθε τόπου μπροστά στα μάτια μας. Ξεχωριστοί προορισμοί, μοναδικά τοπία, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενοι άνθρωποι, γεύσεις και συνταγές. Όλα αυτά είναι «My Greece» για την Δέσποινα Βανδή. Είναι εικόνες, χρώματα, αρώματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας που το MEGA μας καλεί να γνωρίσουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:40.

Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής.

Η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί σε κάθε ταξίδι έναν αγαπημένο φίλο ο οποίος συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις. Μαζί θα επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, θα γνωρίζουν την ιστορία, θα ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα, θα συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων, θα συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες. Ο καλύτερος επίλογος σε κάθε ταξίδι θα δίνεται… στο πιάτο.

Η Δέσποινα Βανδή θα βάζει το μεράκι της σε κάθε συνταγή, θα πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και θα προσφέρει στον καλεσμένο της την ευκαιρία να κρατήσει μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι τους. Και φυσικά η παρέα με γνήσιους, αυθεντικούς ανθρώπους θα αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική «My Greece» εμπειρία.

Το «My Greece» γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από Ελλάδα. Η Δέσποινα Βανδή, έμπειρη «ξεναγός» στέλνει σε όλους μας την ίδια πρόσκληση… Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!

Διαβάστε επίσης
Close