Δεν πάει… πουθενά η Ιωάννα Μαλέσκου!

Ήρθε για να μείνει.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν. Η άφιξή της από το κανάλι της Κρήτης ήταν ελαφρώς επεισοδιακή, με τους ιθύνοντες του σταθμού ν’ αφήνουν ορισμένες υπόνοιες πως το διαζύγιο δεν ήταν ακριβώς βελούδινο και ότι η απόφασή της να πάει στην Αθήνα ήταν αποκλειστικά δική της, χωρίς την συναίνεση του Κρήτη TV.

Ο λόγος, βέβαια, για την Ιωάννα Μαλέσκου. Η πανέμορφη παρουσιάστρια από τις αρχές της τρέχουσας τηλεοπτικής χρονιάς βρίσκεται στο τιμόνι του “Love it” στον ΣΚΑΪ και βρίσκεται συχνά-πυκνά στις συζητήσεις περί μικρής οθόνης.

Μπορεί το ξεκίνημά της να ήταν μέτριο από άποψη νούμερων, όμως με την πάροδο του χρόνου η Ιωάννα χαλάρωσε, έγινε πιο φυσική στον τρόπο παρουσίασης και πλέον, με το τεράστιο μπουστάρισμα που της έδωσε και το Survivor, οι μετρήσεις της AGB πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Βλέποντάς τα αυτά οι άνθρωποι του καναλιού του Φαλήρου πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση της οψιόν της Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, μόνο που υπάρχει μια σημαντικότατη διαφοροποίηση στα πλάνα: η Ιωάννα δε θα μείνει για ακόμα έναν χρόνο (1+1 ήταν το συμβόλαιό της), αλλά για δύο, καθώς στο κανάλι δε θέλουν με τίποτα να την χάσουν.

Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται σύντομα να πέσουν και οι υπογραφές…

Διαβάστε επίσης
Close