Από τα 50άρια στην…κανονικότητα: Ο λόγος της απότομης πτώσης του «Voice»

Τι συνέβη με το talent show του ΣΚΑΪ

Είναι ένα από τα προγράμματα που έφερε τον ΣΚΑΪ στην κορυφή. Στα πρώτα επεισόδια του φετινού Voice οι άνθρωποι του καναλιού έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Τα νούμερα τηλεθέασης έφταναν στο Θεό και το talent showτ του καναλιού έπαιζε χωρίς αντίπαλο.

Τι συνέβη όμως ξαφνικά και από τα 50άρια ήρθε η πτώση; Κάποιοι είπαν ότι ευθύνεται το γεγονός ότι στην αρχή τα αντίπαλα κανάλια δεν είχαν ρίξει τα βαριά χαρτιά τους. Όταν αυτό έγινε, το Voice άρχισε να ξεφουσκώνει.

Κάποιοι άλλοι είπαν ότι η απουσία του Γιώργου Λιανού ήταν εμφανής. Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Για την πτώση στα νούμερα ευθύνεται το format του talent show.

Το ενδιαφέρον για το κοινό υπάρχει στην αρχή στις blind auditions. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τότε είδαμε τα 50άρια. Μετά το ενδιαφέρον για το κοινό μειώνεται.

Αν συνυπολογίσει κανείς επίσης το γεγονός ότι οι παίκτες δεν έθελξαν με την προσωπικότητα τους κι ότι τα τραγούδια που επέλεγαν οι μέντορες τους παραήταν… κουλτουρέ, τότε μπορεί να καταλάβει πώς και γιατί ήρθε η πτώση.

Διαβάστε επίσης
Close