Αισχρό εξώφυλλο «Μακελειού»: H οργισμένη απάντηση του Χάρη Ρώμα για τις κατηγορίες περί ασέλγειας

Κατηγορούν τον γνωστό πρωταγωνιστή και σεναριογράφο και παιδεραστία.

Με αισχρό εξύφυλλο κυκλοφόρησε το σημερινό «Μακελειό» το οποίο υποστήριξε πως υπάρχουν βαρύτατες καταγγελίες κατά Χάρη Ρώμα για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, η εφημερίδα κατηγορεί τον γνωστό ηθοποιό και δημιουργό για ασελγείς πράξεις σε ανήλικα, με τον Χάρη Ρώμα να σπεύδει να δώσει την απάντησή του, φανερά οργισμένος για όσα γράφτηκαν.

«Χάρης Β-Ρώμας», διαβάζουμε στο πρωτοσέλιδο, με την εικόνα να μιλά από μόνη της…

Όσο για την απάντηση του Χάρη Ρώμα;

Γιά γέλια,γιά κλάματα ή μήπως γιά οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιό σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του σήμερα;

Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου, είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιός είναι αυτός; Είναι το ανηψάκι και βαφτιστήρι της πιό στενής μου συνεργάτιδας, εδώ και τριάντα χρόνια, της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών»Ελλήνων πολιτών: Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μιά λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ;

Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!

Γιά γέλια,γιά κλάματα ή μήπως γιά οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιό σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην…

Posted by Haris Romas on Friday, 12 February 2021

Διαβάστε επίσης
Close