Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Σταύρος Θεοδωράκης

Μετά από πολυετή αποχή...

Υπήρξε ένας από τους πιο προβεβλημένους δημοσιογράφους των τελευταίων πολλών ετών, με μία εκ των πιο «εναλλακτικών» εκπομπών η οποία, παρά το γεγονός πως είχε… σοβαρό κόνσεπτ, πήγαινε πάρα πολύ καλά σε νούμερα.

Ο λόγος για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσίαζε τους «Πρωταγωνιστές» στο MEGA μέχρι και μια εφταετία πριν περίπου, όμως μετά αποφάσισε να στραφεί στην πολιτική.

Δημιούργησε, όπως όλοι ξέρουμε, το «Ποτάμι» και ο ίδιος ήταν ο πρόεδρος του κόμματος, το οποίο, μάλιστα, μπήκε στη Βουλή σε δύο συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες. Ωστόσο, μετά από συνεχή συρρίκνωση, το 2018 αποφάσισε ν’ αναστείλει τη λειτουργία του.

Έκτοτε ο Θεοδωράκης άρχισε να κάνει σιγά-σιγά βήματα επιστροφής στη δημοσιογραφία και τώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες από το ρεπορτάζ, ετοιμάζεται για το ολικό comeback!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής ετοιμάζει μια εκπομπή αρκετά συναφή με τους «Πρωταγωνιστές», όμως θα είναι περισσότερο μία εκπομπή έρευνας.

Όσο για το ποιο κανάλι θα την πάρει; Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για την Cosmote  TV, όμως ο Θεοδωράκης μιλά και με ελεύθερα κανάλια, προκειμένου από την αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν να είναι και πάλι στη μικρή οθόνη…

Διαβάστε επίσης
Close