Έτοιμη να τα… βροντήξει από το Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου!

Θα το κάνει;

Τα πράγματα στον Άγιο Δομήνικο τις τελευταίες ημέρες είναι πάρα πολύ σαφή- και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από τα επεισόδια της εβδομάδας που διανύουμε: η κόκκινη ομάδα με τις προσθήκες των νέων παικτών είναι αρκετά ανεβασμένη, καταφέρνοντας να πάρει δύο σερί νίκες μετά από 8 ήττες στην σειρά.

Αυτές οι ήττες δεν… πολυάρεσαν στους παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι είχαν μάθει αλλιώς, χωρίς την πίεση της επικείμενης αποχώρησης δικού τους παίκτη.

Αυτό ανέβασε, όπως είναι λογικό, τους τόνους, με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός. Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται σε πάρα πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς είδε και την κοπέλα με την οποία είχε έρθει κοντά, την Βαλέρια Χοψονίδου, ν’ αποχωρεί προ ολίγων ημερών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, η γνωστή τραγουδίστρια είναι «σκοτωμένη» με τους συμπαίκτες της και μοιάζει αποφασισμένη να το τραβήξει στα άκρα!

Τι σημαίνει αυτό;

Πως σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η παραγωγή του παιχνιδιού δε θέλει σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο και δουλεύει προς αυτή την πλευρά. Τι θα γίνει στο τέλος;

Θα δείξει τις επόμενες μέρες…

Διαβάστε επίσης
Close