Ανατροπή στην… ανατροπή: Η Δούκισσα Νομικού στο “The Voice”!

Ανατροπή στις... καθυστερήσεις!

Είχε εξελιχθεί σε πολύκροτο σίριαλ, με τις φήμες, τις συζητήσεις επί συζητήσεων, τις αναλύσεις, τις σχεδόν συμφωνίες και πολλά ακόμα να δίνουν και να παίρνουν. Ο λόγος για το “The Voice” και το ζήτημα που ανέκυψε με την παρουσίασή του.

Ο Γιώργος Λιανός, ως γνωστόν, αναγκάστηκε ν’ αποχωρήσει για τον Άγιο Δομήνικο, όπου και παρουσιάζει το Survivor, με αποτέλεσμα το τιμόνι του talent show να μείνει… κενό.

Ο ΣΚΑΪ έφτασε μια ανάσα από την συμφωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, με τον πασίγνωστο σεναριογράφο να δίνει σχεδόν τα χέρια με το κανάλι του Φαλήρου για να επιστρέψει στην εκπομπή.

Αυτό το «σχεδόν», όμως, έκανε τη διαφορά: οι δύο πλευρές εν τέλει δεν τα βρήκαν, με τον σταθμό να επιχειρεί να φέρει πίσω ξανά τον Λιανό που θα βρίσκεται στην Ελλάδα για 2 εβδομάδες και θα μπορούσε να είναι αυτός που θα παρουσιάσει τα 4 live.

Τελικά, όμως, έχουμε… ανατροπή στην ανατροπή! Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να δώσει τα ηνία στην Δούκισσα Νομικού, η οποί θα είναι η παρουσιάστρια του show! Τα νέα μεταδόθηκαν μέσα από το “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου, με την Δούκισσα ν’ αναλαμβάνει την παρουσίαση και των 4 Live.

Διαβάστε επίσης
Close