Συνεχίζει και του χρόνου στον ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μαλέσκου

Ο κύβος ερρίφθη.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, με τη μετάβασή της από την Κρήτη στον ΣΚΑΪ ν’ αποτελεί την κίνηση του καλοκαιριού που προκάλεσε… ντόρο.

Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Μαλέσκου. Η πανέμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται από τον Σεπτέμβρη στο καλάθι του Φαλήρου και παρουσιάζει το “Love it”.

Η εκπομπή ξεκίνησε «χλιαρά» και τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τ’ αναμενόμενα, όμως όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο. Η λαμπερή Ιωάννα, τα σωστά της ελληνικά, το γεγονός πως κάνει συνεντεύξεις που σπανίως έχουμε δει ξανά σε ελληνική πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή «χτίζουν» σιγά-σιγά ένα σταθερό κοινό και αυτό είναι κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ιθύνοντες του καναλιού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, ο ΣΚΑΪ- αν και μόλις ξεκίνησε το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν- κάνει ήδη τα σχέδιά του για του χρόνου, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το Love It.

Η Μαλέσκου αναμένεται να συνεχίσει και την σεζόν 2021-2022 στον σταθμό του Φαλήρου, ωστόσο οι επίσημες ανακοινώσεις θ’ αργήσουν αρκετά, κατά την προσφιλή συνήθεια του ΣΚΑΪ.

 

Διαβάστε επίσης
Close