Οριστικό: Ο Σάκης Τανιμανίδης επιστρέφει σε νέο ριάλιτι και σταθμό

Δεν έμεινε εκτός για πολύ...

Παρά το γεγονός πως ξεκίνησε από άλλο σταθμό, ήταν ο παρουσιαστής που συνέδεσε το όνομά του με τον ΣΚΑΪ. Και γι’ αυτό «ευθύνεται», φυσικά, το πρώτο Survivor προ τετραετίας με νικητή τον Ντάνο, όταν και τα νούμερα που σημείωνε το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου άγγιζαν τα 70άρια και προκαλούσαν… παραλήρημα στην AGB.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος συνέχισε και στους επόμενους κύκλους του Survivor και ήταν και ο πρώτος με τον οποίο μίλησε ο ΣΚΑΪ και για το φετινό. Ωστόσο, λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του, της Χριστίνας Μπόμπα, ο αγαπημένος παρουσιαστής αναγκάστηκε ν’ αρνηθεί, με αποτέλεσμα να πάρει τη θέση του ο Γιώργος Λιανός.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ο Τανιμανίδης δε θα μείνει εκτός τηλεόρασης φέτος, μιας και είδε βρήκε την επόμενη δουλειά του!

Σε τι αναφερόμαστε;

Στη «Φάρμα» και τον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου και θα βρίσκεται στο τιμόνι του ριάλιτι, το οποίο επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Θυμίζουμε ότι έχει προβληθεί, με μεγάλη επιτυχία, πριν από αρκετά χρόνια στο MEGA. με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τότε στην παρουσίαση.

Μια επιτυχία που θέλει να επαναλάβει, εξυπακούεται, ο ΑΝΤ1

Διαβάστε επίσης
Close