Στον εισαγγελέα στέλνουν τους διδύμους του «Big Brother» μετά τις κατηγορίες για ασέλγεια

Σε μπελάδες οι αδερφοί Βαρουξή.

Στον εισαγγελέα προσφεύγει το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ» για την υπόθεση παραπλάνησης γυναίκας από τους διδύμους Βαρουξή, μετά την καταγγελία που έκανε στο ΕΣΡ για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η ομολογία των διδύμων αδερφών του «Big Brother» ότι παραπλάνησαν κοπέλα -η οποία χωρίς να το γνωρίζει συvευρέθηκε και με τους δύο- δεν πέρασε στα ψιλά, με τους αδερφούς Βαρουξή να καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Σίσσυ Βωβού, μέλος του εν λόγω Σωματείου, στον Δημήτρη Συρμάτση και την εκπομπή «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη» του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm, το «Μωβ» θα προσφύγει άμεσα στον Εισαγγελέα για την υπόθεση.

Δείτε κι αυτό: Νέα παράταση lockdown: Tα 3 μέτρα που ανακοινώνει αύριο ο Χαρδαλιάς

«Ο βι ασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας. Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά και τα λοιπά. Και επιπλέον εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσον», είπε και συνέχισε:

«Τα δύο αδέρφια αυτά τα ανεγκέφαλα θα έλεγα, γιατί είναι νέα παιδιά και δυστυχώς έχουνε μία νοοτροπία που αρκετά νέα παιδιά την έχουν, ότι ο βι ασμός είναι λίγο μαγκιά και τι είναι βι ασμός και όταν το θέλει ας πούμε και τα λοιπά, ενώ η κοπέλα δεν το ήθελε, δεν το ήξερε. Είναι βι ασμός, το λέει και ο νόμος δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το λέμε μόνο εμείς οι φεμινίστριες, από τη στιγμή που δεν είναι γνωστό κάτι στη γυναίκα η οποία έρχεται σε επαφή».

Δείτε ακόμα: Σοκάρουν οι κομμένες σκηνές: Ξύλο, απειλές και επέμβαση παραγωγής στο Survivor – Η σκηνή που έκοψαν από παντού (Vid)

Όσο για την καταγγελία στο ΕΣΡ;

«Εμείς ζητάμε να τιμωρηθούν. Πολύ καλό πράγμα η συγνώμη να καταλάβουν το λάθος είτε επειδή το κατάλαβαν είτε για λόγους ας πούμε σκοπιμότητας. Όμως όταν υπάρχει ένα αδίκημα, και αυτό ήταν μεγάλο αδίκημα που κάνανε γιατί εξευτελίζανε τον βιασμό και τις καταγγελίες βιασμού, πρέπει να τιμωρηθούν».

Διαβάστε επίσης
Close