Έρχεται σημαντική αλλαγή στο Survivor

Ντόμινο εξελίξεων...

Είναι το μεγάλο «όπλο» του ΣΚΑΪ στη μάχη της τηλεθέασης, το πρόγραμμα που ήρθε ν’ αντικαταστήσει, ουσιαστικά, το Big Brother και τα πηγαίνει όχι απλά περίφημα, αλλά… σαρώνει.

Ο λόγος για το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου βρίσκεται στον 4ο του κύκλο του πλέον και χάρη στην εξαιρετική επιλογή στο καστ τόσο των Διασήμων, αλλά και των Μαχητών, η τηλεθέαση χτυπάει κόκκινο.

Ωστόσο, στο άμεσο μέλλον έρχεται αλλαγή για το πρόγραμμα που διαδραματίζεται στον Άγιο Δομήνικο.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στην αλλαγή ώρας. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται από εδώ και στο εξής κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.00 και κάθε Κυριακή στις 21:00.

Το γεγονός πως το παιχνίδι θα ρίχνει τίτλους έναρξης λίγο νωρίτερα, συνεπάγεται «ψαλίδισμα» των επεισοδίων της σειράς «8 λέξεις», η οποία αναμένεται να κοπεί μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ανδρεά Γεωργίου, που, ως γνωστό, φεύγει από το ΣΚΑΪ και θα συνεχίσει του χρόνου στο MEGA.

Μένει να φανεί αν η νέα ώρα προβολής θα… μπουστάρει ακόμα περισσότερο το ριάλιτι, που μέχρι στιγμής κάνει τους ιθύνοντες του καναλιού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Διαβάστε επίσης
Close