Συνεχίζει κανονικά και την επόμενη σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς

Το συμβόλαιό του λήγει, αλλά...

Είναι ένα από τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων 10-15 ετών. Εδώ και μια πενταετία σχεδόν, μάλιστα, είναι το απόλυτο αφεντικό της μεσημεριανής ζώνης, προσφέροντας ένα πρόγραμμα διαφορετικό απ’ ό,τι είχαμε συνηθίσει.

Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά. Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», η οποία παίζεται μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται το συμβόλαιο του Μουτσινά με το κανάλι του Φαλήρου λήγει, με τις φήμες περί οριστικού φινάλε της εκπομπής να αυξάνονται όσο οι δύο πλευρές δε δίνουν τα χέρια.

Ο παρουσιαστής, ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day φρόντισε να βάλει τέλος στα όσα ακούγονται και να ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίσει κανονικά και την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022:

«Δεν είναι θέμα συζήτησης αυτό. Το μέλλον της εκπομπής είναι θέμα διάθεσης. Η εκπομπή θα συνεχίσει και του χρόνου. Μας αρέσει και αφού αρέσει και στον κόσμο, το έχουμε βρει το κομμάτι αυτό. Είναι ένα ραντεβού χαρούμενο», είπε χαρακτηριστικά μη αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης.

Διαβάστε επίσης
Close