Μένουν εκτός τη νέα σεζόν: Οριστικό φινάλε για τρεις σειρές του ALPHA

Αλλάζει πολλά το κανάλι της Κάντζας.

Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στο νέο πρόγραμμα του ALPHA για την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το κανάλι επιθυμεί την ολική ανανέωση, αποφασίζοντας να αφήσει εκτός παραγωγές οι οποίες «δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν σεναριακά».

Το φινάλε της επιτυχημένης σειράς «Έλα στη θέση μου» θεωρείται δεδομένο, ενώ η ίδια ακριβώς μοίρα περιμένει και την «Αγγελική» η οποία αν και ξεκίνησε με τεράστιες προσδοκίες από πλευράς καναλιού, δεν κατάφερε να «χτυπήσει» τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα το φινάλε της να έχει ήδη αποφασιστεί από τα μέσα της σεζόν που διανύουμε.

Η μεγαλύτερη έκπληξη, όμως, είναι άλλη: Το τέλος του σήριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Πηγές εκ των έσω αναφέρουν πως δεν έχει νόημα να συνεχίσει η σειρά με έναν ακόμα κύκλο, καθώς το κανάλι επιθυμεί να ανανεωθεί στο κομμάτι της μυθοπλασίας και όχι να τραβήξει από τα μαλλιά μια επιτυχημένη σειρά ετών.

Ο ALPHA, μάλιστα, έχει ήδη μπει στη διαδικασία αναζήτησης ξένου format πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η νέα οικογενειακή σειρά που θέλει να εντάξει στο νέο του πρόγραμμα.

Την ίδια ώρα, είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο σταθμός θέλει να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με ριάλιτι αμφιβόλου ποιότητας προκειμένου να εξασφαλίσει σίγουρα νούμερα τηλεθέασης…

Διαβάστε επίσης
Close