Νέα λίστα με τα προϊόντα που μπορούν να πωλούν τα σούπερ μάρκετ- Δείτε ποια επανέρχονται στα ράφια

Νέα ΚΥΑ με σημαντικές αλλαγές λόγω του ψύχους που αναμένουμε στη χώρα.

Επιστρέφουν τα προϊόντα θέρμανσης στα ράφια των σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε την Τρίτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ενώ η έχει τεθεί ήδη σε ισχύ.

Την αλλαγή είχε αποκαλύψει από το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός  Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Blue Sky αιτιολογώντας την νέα απόφαση στο επερχόμενο κύμα  ψύχους.

Έτσι, από σήμερα στα ράφια των σούπερ μάρκετ μπορούμε να βρούμε: κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και παπλώματα, βύσματα, πρίζες και άλλες συσκευές για τη διακοπή ή την προστασία ηλεκτρικών κυκλωμάτων, λαμπτήρες, σάρωθρα για οικιακή καθαριότητα, σκούπες και βούρτσες για την οικιακή καθαριότητα καθώς και συσκευές υγραερίου οικιακής χρήσεως, όπως επίσης και καλσόν, παλτό, ημίπαλτα, κάπες, άνορακ, αδιάβροχα, αντιανεμικά και παρόμοια είδη καθώς και είδη υποδηματοποιίας (σ.σ. παντόφλες).

Τέλος, στη νέα ΚΥΑ ανακοινώθηκε ότι δίνεται η δυνατότητα στα εμπορικά καταστήματα εντός των αεροδρομίων της χώρας και συγκεκριμένα επί της ζώνης μετά το σημείο ελέγχου εισιτηρίων και αποσκευών (air side), να λειτουργούν κατά τη διάρκεια του lockdown.

Διαβάστε επίσης
Close