Ανοικτό το ενδεχόμενο για απαγόρευση μετακινήσεων εκτός Αττικής άφησε ο Βασίλης Κικίλιας

Ένα μέτρο που πιθανόν να ληφθεί αν δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα στη Αθήνα.

Προετοιμασμένη να λάβει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα στην Αττική είναι η Κυβέρνηση σύμφωνα με τον Βασίλη Κικίλια. Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν στην πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, κάνοντας μάλιστα λόγο για «δύσκολο χειμώνα», ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο του καθολικού lockdown και στην Αττική.

«Αν συνεχιστεί αυτή η τάση με την αύξηση του αριθμού στις ΜΕΘ και την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων τότε θα ληφθούν και άλλα μέτρα και στην Αττική .Υπάρχει αύξηση στα test και στα rapid test αλλά δυστυχώς υπάρχουν καθημερινά δεδομένα προς το χειρότερο. Μας προβληματίζει η κατάσταση.

…Τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Είναι ύπουλος αυτός ο ιός, ασυμπτωματικός σε πολλούς, μας αναγκάζει να αναθεωρούμε συνεχώς τα δεδομένα, όπως συνέβη στη Μακεδονία… Θα ληφθεί μέριμνα και για τις μετακινήσεις, για τη δυνατότητα να φύγει από την Αττική κάποιος και να πάει σε διπλανές περιοχές» ήταν κάποιες από τις τοποθετήσεις του.

 

Διαβάστε επίσης
Close