Επενέβησαν δικηγόροι: Νέο βίvτεο παίκτριας έκανε τον ΣΚΑΪ να κλείσει το live streaming

Χαμός με το βίvτεο της Σοφίας Δανέζη.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το απόγευμα της Πέμπτης ένα βίvτεο με προσωπικές στιγμές της Σοφίας Δανέζη, το οποίο κάποιος διέρρευσε -προφανώς- χωρίς τη θέλησή της.

Το συγκεκριμένο υλικό δεν είναι καινούργιο, καθώς η ίδια απεικονίζεται σε πολύ μικρότερη ηλικία και πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις, σε δωμάτιο ξεvοδοχείου τον σύντροφό της, με τον ίδιο να τραβά με κάμερα -με προτροπή της ίδιας της Σοφίας- τις μεταξύ τους περιπτύξεις.

Λέγεται, μάλιστα, πως οι δυο τους δεν έχουν χωρίσει και πως είναι ακόμα μαζί παρά τα όσα συμβαίνουν μεταξύ Δανέζη – Κεχαγιά.

Στο live του Big Brother την περασμένη Παρασκευή δεν ειπώθηκε το παραμικρό για το θέμα, ωστόσο από τη στιγμή που διέρρευσε το εν λόγω υλικό έχει κατέβει το live streaming. Κι αυτό διότι η οικογένεια της Σοφίας μόλις ενημερώθηκε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου βίvτεο απαίτησε να ενημερωθεί η τραγουδίστρια, ενώ δικηγόρος επικοινώνησε με την παραγωγή του «Μεγάλου Αδερφού». 

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες επικρατεί το απόλυτο χάος μέσα στο σπίτι του «Big Brother», καθώς η Δανέζη ενημερώθηκε και… δεν το πήρε καθόλου ψύχραιμα. Ο ΣΚΑΪ έκρινε απαραίτητο όσα διαδραματίζονται μέσα στο ριάλιτι να μην φτάσουν στους τηλεθεατές καθώς η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη, γι’ αυτό και όπως φαίνεται το live streaming θα αργήσει να επιστρέψει.

Διαβάστε επίσης
Close