Η μεγαλύτερη διαφορά: Ο Μπάιντεν «καλπάζει» για την προεδρία των ΗΠΑ

Η δημοσκόπηση είναι ξεκάθαρη...

Συνέβησαν πολλά μέσα σε λίγες μέρες και αυτό είναι κάτι που, αν μη τι άλλο, ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει: πρώτα γίναμε μάρτυρες του χειρότερου, ενδεχομένως, debate στα χρονικά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με το επίπεδο να τρυπάει τον πάτο του βαρελιού και τους ειδήμονες να λένε πως μέσα στο γενικότερο… χάλι, νικητής μάλλον ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ.

Αμέσως μετά, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ προσεβλήθη από κορωνοϊό, με τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του να είναι συγκεχυμένες και κανείς να μην ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.

Μέσα σε όλ’ αυτά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η τελευταία δημοσκόπηση των Reuters/ Ipsos, μία ημέρα αφότου γνωστοποιήθηκε πως ο Τραμπ έχει Covid-19.

Τα αποτελέσματα; Συντριπτικά υπέρ του εκπροσώπου των Δημοκρατικών.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 2-3 Οκτωβρίου και καταγράφει ότι μεταξύ εκείνων που αναμένεται να ψηφίσουν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, το 51% θα υποστηρίξει τον Μπάιντεν, ενώ το 41% τον. Τραμπ. Ένα άλλο 4% επέλεξε έναν υποψήφιο άλλου κόμματος και ένα άλλο 4% δήλωσε αναποφάσιστο.

Θα ανατραπεί και πάλι η διαφορά, όπως συνέβη και το 2016, όταν και η Χίλαρι Κλίντον ήταν σχεδόν βέβαιη νικήτρια.

Θα φανεί στην κάλπη…

Διαβάστε επίσης
Close