Ντόναλντ Τραμπ: Η μάχη με τον κορωνοϊό και η ανησυχία των γιατρών

Τι συμβαίνει με τον πλανητάρχη

Οι αντίπαλοι του (και όχι μόνο) τον κατηγορούν ότι ποτέ δεν πήρε στα σοβαρά την πανδημία του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα η εξάπλωση του ιού στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνήθιζε να λέει ότι ο covid-19 είναι μια συνηθισμένη γρίπη. Μέχρι που ο ιός χτύπησε και τη δική του πόρτα. Ο Αμερικανός πρόεδρος δίνει τη δική του μάχη στο στρατιωτικό νοσοκομείο, Ουόλτερ Ριντ, αν και ξέρει ότι σε αυτό τον αγώνα ο ιός έχει το πάνω χέρι.

Ο Τραμπ ανήκει στην ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω ηλικίας και κιλών (πρώτη κατηγορία παχυσαρκίας) όμως έχει στο πλευρό του μια από τις κορυφαίες ομάδες επιστημόνων στον κόσμο.

Μπορεί οι φήμες για επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του να μην επιβεβαιώνονται για την ώρα, όμως η ανησυχία στις τάξεις των οπαδών του παραμένει πολύ μεγάλη παρά το καθησυχαστικό tweet του μέσα από το νοσοκομείο.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και θα δείξουν αν ο Ντόναλντ Τραμπ θα κατορθώσει να νικήσει τον αόρατο εχθρό που ο ίδιος θεωρούσε ότι ήταν μια απλή γρίπη.

Διαβάστε επίσης
Close