Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ερωτευμένη με ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης»! (εικόνες)

Η πολιτικός φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Έναν πολύ δυνατό έρωτα ζει τα τελευταία χρόνια η Ζωή Κωσταντοπούλου. Η δικηγόρος και πολιτικός έχει βρει την ευτυχία δίπλα στο γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, Διαμαντή Καραναστάση, με πολλές συμμετοχές σε ταινίες και ελληνικές σειρές που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Μεταξύ αυτών στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», που είχε υποδυθεί ένα μπερμπάντη γιατρό στο επεισόδιο «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω», καθώς και στις: 7 θανάσιμες πεθερές: Η Καλαματιανή πεθερά, Αθώος ή ένοχος, Αμαρτίες γονέων», Γιούγκερμαν, Η αγάπη ήρθε από μακριά, Κρυφά μονοπάτια, Λίφτινγκ, Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα κ.α.).

Το ζευγάρι, αν και είναι πολλά χρόνια μαζί, απέφευγε να μιλά ανοικτά για την σχέση τους, αν και πολλοί το υποψιαζόντουσαν.

Ωστόσο, ο Διαμαντής Καραναστάσης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Secret» των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον έρωτά του για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας πολύ τρυφερά για αυτήν:

«Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε μένα. Έρχεται στις πρόβες μου, στις γενικές δοκιμές, στις παραστάσεις μου, ατελείωτες φορές, σε φάση που της λέω ‘δεν κουράστηκες;’. Είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου (σ.σ από προηγούμενο γάμο του) και τη ζωή μου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη

Την περίοδο του δημοψηφίσματος της έστειλα ένα mail χωρίς να γνωριζόμαστε καν, όπου της δήλωνα τη διάθεσή μου να βοηθήσω στον μεγάλο αγώνα που έκανε. Δεν βρεθήκαμε τότε, παρά μήνες αργότερα, σε μια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, όπου συναντηθήκαμε και της είπα αστειευόμενος να κοιτάξει το mail της.

Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα μέχρι που άδειασε το θέατρο. Συνεννοηθήκαμε να μιλήσουμε την επομένη, γιατί τότε ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το κόμμα της, την Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι ξεκινήσαμε να συναντιόμαστε, να συζητάμε για πράγματα που αφορούν την πολιτική και να αναλύουμε τα πράγματα που μας απασχολούν, έχοντας απέναντί μου ένα σπάνιο μυαλό και έναν υπέροχο άνθρωπο».

 

Διαβάστε επίσης
Close