Σε τραγική κατάσταση η παίκτρια του MesterChef – Έτσι διέρρευσε το βίvτεό της

Σκληρό υλικό που σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να διαρρεύσει.

Τραγικές στιγμές βιώνει από το απόγευμα της Τετάρτης η νεαρή παίκτρια του MasterChef, η οποία είδε βίvτεο με προσωπlκές της στιγμές να δυκλοφορεί στο διαδίκτυο και από κινητό σε κινητό.

Σε αυτό, η ίδια δεν παρουσιάζεται με κάποιον παρτεvέρ, αλλά μόνη της, ωστόσο το θέαμα είναι ιδιαιτέρως σκληρό καθώς υπάρχουν αξεσουάρ που σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε λόγος να δουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ίδια ενημερώθηκε σχεδόν αμέσως για το όλο θέμα, δυστυχώς όμως το εν λόγω υλικό έχει φτάσει και στα χέρια ανθρώπων της οικογενεία της. Όπως φαίνεται, το βίvτεο δεν είναι καινούργιο -είναι τραβηγμένο τουλάχιστον 6 μήνες πριν- και προφανώς η ίδια το έστειλε σε κάποιον ο οποίος αργότερα το δημοσιοποίησε. 

Το παράξενο είναι πως η ίδια είναι δεσμευμένη εδώ και πολύ καιρό, γι΄αυτό και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πότε ακριβώς τραβήχτηκε και πού εστάλη.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης καθώς είναι απαράδεκτο να υπάρχουν άνδρες που εκθέτουν κατά αυτόν τον τρόπο γυναίκες που τους εμπιστεύονται.

Διαβάστε επίσης
Close