Την πάτησε άσχημα η δράστιδα: Εξέλιξη-φωτιά στην υπόθεση με το βιτριόλι

Επιτέλους, η Ιωάννα μπορεί να χαμογελά.

Την ώρα που η κατηγορουμένη για την επίθεση με το βιτριόλι τρεις περίπου μήνες πριν στην Καλλιθέα με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου επιμένει στην τακτική της σιωπής, η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να βρει το στοιχείο που την «καίει».

Η 35χρονη Ε. Κ. όλο αυτό το διάστημα αρνείται να απολογηθεί και δηλώνει στους δικούς της ανθρώπους πως σύντομα θα αφεθεί ελεύθερη. Κανείς δεν γνωρίζει τι στάση κρατά ο δικηγόρος της σχετικά με τη συμπεριφορά της.

Τώρα, πληροφορίες του Newsit, αναφέρουν πως ένα νέο επιβαρυντικό στοιχείο έρχεται να κάνει ακόμα δυσκολότερη τη θέση της δράστιδος. Όπως έγινε γνωστό, η εξέταση της καπαρντίνας που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης ολοκληρώθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήλπιζε η ίδια.

Αποδείχτηκε, βλέπετε, πως το συγκεκριμένο ρούχο είναι το ίδιο με εκείνο που στις κάμερες ασφαλείας απεικονίζεται η «μαυροφορεμένη» γυναίκα να φορά κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Επάνω στην καπαρντίνα αυτή βρέθηκαν ίχνη από το ίδιο καυστικό υγρό -με την ίδια ακριβώς σύσταση- που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του προσώπου και του σώματος της Ιωάννας. 

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν μετά από αυτό η Ε. Κ. θα συνεχίσει με την ίδια τακτική ή θα αποφασίσει να απολογηθεί προκειμένου να ελαφρύνει -όσο αυτό είναι δυνατό- τη θέση της.

Διαβάστε επίσης
Close