Εξαφάνιση-βόμβα στο «Καφέ της Χαράς» – Ανατροπή στο επόμενο επεισόδιο

Σεναριακή έκπληξη από το δίδυμο Ρώμας - Χατζησοφιά.

Μπορεί το «Καφέ της Χαράς» να προβάλλεται τις τελευταίες εβδομάδες σε επανάληψη, ήδη όμως ο ΑΝΤ1 μας έδωσε μια γεύση από όσα θα δούμε στο επόμενο καινούργιο επεισόδιο.

Ένα επεισόδιο που… κρύβει εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά το χωριό του Πώποτα αναστατώνει μια εξαφάνιση…

Τι θα δούμε; 

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τη Στέλλα και τη Βάλια να ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ανέβασμα του μιούζικαλ, «Λουιζιάνα», κι ο Περίανδρος Πώποτας δεν στέκεται με σταυρωμένα χέρια. Συγκεκριμένα, προχωρά στο ανέβασμα του παραδοσιακού έργου «Γκόλφω», και συμβαίνουν κάποια ευτράπελα που θα γίνουν αφορμή για ακόμη περισσότερα…

Ανάμεσα στους λίγους συγχωριανούς του ισχυρού άντρα που παίζουν στο συγκεκριμένο έργο είναι ο Θόδωρος, ο Όθων, ο αστυνόμος, η Χάιδω και η Κανέλα, με την κόντρα των δύο τελευταίων να γίνεται πιο έντονη όταν η Χάιδω αντιλαμβάνεται πως η Κανέλα κοιτάζει τον Τάσο, ο οποίος κάθεται στις καρέκλες των θεατών, και αποφασίζει να μην ακολουθεί πια το κείμε­νο. Πλέον, επιβεβαιώνονται οι υποψίες της ίδιας και του Λευτέρη πως ο Τάσος και η Κανέλα διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια κρυφό δεσμό.

Εκείνη τη στιγμή, επεμβαίνει ο Πώποτας, ο οποίος κηρύσσει τη λήξη της παράστασης και εν συνεχεία πηγαίνει στο «Καφέ της Χαράς» όπου έρ­χεται αντιμέτωπος με τον δημόσιο ευτελισμό του από τη Στέλλα.Την επόμενη μέρα, όμως, ο άντρας την προκαλεί να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Όπως και γίνεται…

Ωστόσο, η συμπεριφορά του Πώποτα και οι αντιδράσεις της Στέλλας κάνουν το χωριό να χωριστεί σε σεξιστές και φεμινιστές, με τη Χάιδω να κάνει την επανάστασή της και να παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς, όπως λέει, έχει υπομείνει πολλά… Λίγη ώρα μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό… Ο Τάσος, η Αρετή και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν, αλλά κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Έτσι, οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν… Με αρχηγό τη Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο για την εξαφάνιση της τον Τάσο.

Διαβάστε επίσης
Close