Ανοιχτά μέτωπα για τον Αντώνη Κανάκη

Οι αντιπάθειες δεν κρύβονται...

Η ρήξη του Αντώνη Κανάκη πρώτα με τον ΑΝΤ1 και αργότερα με τον ΣΚΑΪ συζητήθηκε πολύ και βρήκε τον τηλεοπτικό κόσμο χωρισμένο σε δύο στρατόπεδα.

Η τελευταία τοποθέτηση – επίθεση του Mr. Ράδιο Αρβύλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το κανάλι του Αμαρουσίου, όμως, άναψε ξανά φωτιές στον κόσμο του ΑΝΤ1.

Αν και οι παρουσιαστές του καναλιού επιλέγουν να μην πάρουν θέση για όσα συμβαίνουν μετά την πρωτοφανή επίθεση του Κανάκη στον Αρναούτογλου και όσα ειπώθηκαν περί «ξεδιάντροπης αντιγραφής» του νέου  του project, ορισμένοι αδυνατούν να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους και on camera. 

Σήμερα, ήταν η σειρά του Δημήτρη Ουγγαρέζουν να ρίξει τα βέλη του στον Αντώνη Κανάκη, χαρακτηρίζοντας τον κομπλεξικό και αφήνοντας να εννοηθεί πως αν δεν ήταν ο ΑΝΤ1 στη μέση θα είχε πολλά να πει. «Αφήστε με να τα πω για τον κοπμπλεξικό…», είπε χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση, πλέον τα μέτωπα παρά είναι πολλά για να μπορέσουν να τα διαχειριστικούν ο Κανάκης και η τηλεοπτική του ομάδα. Άραγε θα υπάρξει σύντομα νέα τηλεοπτική στέγη για την ομάδα;

Διαβάστε επίσης
Close