Εκπληκτικό: Ο βιο-ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας που εγκαλούσε τον Τσιόδρα ήταν τελικά…φοιτητής

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια ανάρτηση στο Facebook που παρουσιάζεται ως «ειδικού ερευνητή στην καλλιέργεια ιών με 12ετή εμπειρία χρόνια εμπειρία» και η οποία… καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των αρμόδιων φορέων υγείας για τον νέο φονικό κορωνοϊό SARS-CoV-2 που έχει φτάσει στα όριά του ολόκληρο τον πλανήτη.

Αυτή τη στιγμή, η εν λόγω ανάρτηση πλησιάζει τις 5.000 κοινοποιήσεις, ωστόσο όπως αποδείχτηκε ο άνθρωπος που την υπογράφει δεν είναι παρά προπτυχιακός φοιτητής ιατρικών εργαστηρίων και όχι επαγγελματίας ερευνητής που φέρει τον τίτλο «βιοϊατρικού εργαστηριακού επιστήμονα με γνωστικό αντικείμενο την απόδειξη, έρευνας, διάγνωσης, και θεραπείας».

Στο κείμενο με τίτλο «Μην εμπιστεύεστε όποιον σας φοβίζει» το οποίο δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook, ο Πάνος Σκαρλάτος αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Λένε ψέματα και μας φιμώνουν όσους ξέρουμε την αλήθεια σας ενημερώνω πως δεν υπάρχει λοιμογόνος παράγοντας του ιού και δεν θα υπάρξει δεν προκαλεί τίποτα καμία νόσο ποτέ, δεν υπάρχουν φάρμακα για ιούς και δεν θα υπάρχουν ποτέ δεν υπάρχει εμβόλιο εναντίον του ιού αυτού και δεν θα υπάρξει ποτέ είμαστε ιατροί και επιστήμονες που μας φιμώνουν».

Την ίδια ώρα, οι ισχυρισμοί του σύμφωνα με τη σελίδα ellinikahoaxes.gr, δεν έχουν τεκμηριωθεί επιστημονικά, ενώ  ο ίδιος δεν έχει καν επαγγελματική εμπειρία για να μπορεί να πάει κόντρα στους αρμόδιους φορείς υγείας.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για προσωπικές απόψεις προπτυχιακού φοιτητή ιατρικών εργαστηρίων στο ΑΤΕΙ Λάρισας, του οποίου δημοσιεύσεις αποδεικνύουν το γεγονός πως σπουδάζει ακόμα και δεν εργάζεται…

Διαβάστε επίσης
Close