Αλλάζει τέλος το «Καφέ της Χαράς»;

Τα ενδεχόμενα για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς.

Αλλιώς τα περιμέναμε και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα με την εξέλιξη του «Καφέ της Χαράς».

Παρά τη μεγάλη του επιτυχία, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί από εδώ και στο εξής καθώς τα γυρίσματα έχουν σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τον Χάρη Ρώμα να τονίζει πως πάνω από όλα βάζει την υγεία των συνεργατών του.

Ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει κάθε Παρασκευή να προβάλλει σε επανάληψη τα επεισόδια του νέου κύκλου, με το κοινό να έχει ήδη παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο για ακόμα μία φορά την περασμένη Παρασκευή. Το ανησυχητικό είναι πως έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή, δεν είναι σίγουρο αν η σειρά θα συνεχίσει του χρόνου, αφού ο ΑΝΤ1 σκόπευε να «χτυπήσει» με το «Καφέ» με την έναρξη της νέας σεζόν.

Τώρα, έχουν γυριστεί αρκετά επεισόδια, ωστόσο ούτε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας ξέρει πότε θα παιχτούν. Αν δηλαδή θα τα δούμε όλα φέτος ή αν θα κρατηθούν μερικά για τη νέα σεζόν, μετά το καλοκαίρι. Όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξή του στο «7 Μέρες TV», έχει ήδη γράψει το τέλος της σειράς, αλλά ενδέχεται να το αλλάξει αν το κανάλι ανακοινώσει επίσημα πως το σήριαλ θα πάει και του χρόνου.

«Έχω σκεφτεί τα πάντα, μέχρι το τελευταίο επεισόδιο! Δεν μπορώ να λειτουργήσω αλλιώς. Υπάρχει εναλλακτική για το τέλος και αυτό γιατί μπορεί να υπάρξει η πιθανότητα να συνεχίσουμε και για άλλη μία χρονιά. Αν μου ζητηθεί να το κάνω από το κανάλι, θα το κάνω, γιατί αυτό το κανάλι το αγαπώ και του οφείλω τα μέγιστα. Και το κανάλι, όμως, με έχει σεβαστεί στο έπακρο. Τους είμαι ευγνώμων… Είναι το κανάλι της ζωής μου, όπως και να το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Άραγε θα μας αποκαλύψει ποτέ ποιο ήταν το αρχικό τέλος του «Καφέ της Χαράς»;

Διαβάστε επίσης
Close