Το περιβόητο τεστ…κορονοϊού

Πολλοί το θέλουν, λίγοι το έχουν.

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις στις οποίες οι άνθρωποι θέλουν να υποβληθούν στη διαδικασία εξέτασης, ώστε να μάθουν εάν νοσούν από τον κορονοϊό. Ωστόσο, ελάχιστοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν τελικά να υποβληθούν στην υπηρεσία που μεταμορφώνεται σε είδος πολυτέλειας.

Το σίγουρο είναι πως όλοι διαθέτουν μια διαφορετική εκδοχή. Άλλοι επιμένουν στην υψηλή, απαγορευτική σε κάποιες περιπτώσεις τιμή του, που κάνει ορισμένους να το ξανασκεφτούν.

Κάποιοι περισσότερο πονηροί σκέφτονται πώς είναι δυνατόν να έχουν εξεταστεί τόσοι celebrities και ο μέσος πολίτης να βρίσκεται σε λίστα αναμονής.

Άλλοι πάλι, κυριευμένοι από τον φόβο και τον πανικό ανησυχούν πως και να μην νοσούν θα “αρπάξουν” το μικρόβιο στα κέντρα υγείας.

Ένα, ωστόσο, έχει σημασία. Η πρόληψη αποτελεί το πιο ισχυρό αντίδοτο, τόσο για το άτομο όσο και για το κοινωνικό σύνολο. Μέσα, λοιπόν, από την έγκυρη διαπίστωση το τροχοπέδη ξεπερνιέται και η θεραπεία πλησιάζει. Για τον λόγο αυτόν το μέσο αυτό οφείλει να αποτελεί σύμμαχο του ανθρώπου στον πόλεμο με τον κορονοϊό και όποιος φέρει τα συμπτώματα να μην κάνει καμία δεύτερη σκέψη, αλλά αντιθέτως να νιώθει ασφάλεια έχοντάς το στο πλάι του.

Άλλωστε η άνοιξη έρχεται!

Διαβάστε επίσης
Close