Πώς θα αντιδρούσαν τρεις αγαπημένοι πρωταγωνιστές ελληνικών σειρών στην πρόληψη του κορονοϊού;

Πώς θα αντιδρούσαν οι αδερφές ψυχές που βρίσκονται στο... μυαλό σου μπροστά στον κίνδυνο του ιού που όταν στρίβεις το κέρμα σταματάει στην "κορόνα";

Νέοι, μικροί, έφηβοι, μεσήλικες, ώριμοι και ανώριμοι, όλοι έχουν πιάσει τον εαυτό τους να παθαίνουν την απόλυτη ταύτιση με έναν “ήρωα” κάποιας σειράς και συνήθως αυτοί ήταν συγκεκριμένοι.

Κωνσταντίνος Κατακουζινός (Κωνσταντίνου κι Ελένης): Σίγουρα ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό για τις ακραίες αντιδράσεις είναι ο καθηγητής Βυζαντινολογίας. Με τρομπόνι ή χωρίς, ιώδιο, αντισηπτικά, γάντια και μάσκες θα αποτελούσαν το καλύτερο παρεάκι, πολύ μακριά από τον έξω κόσμο.

Ντάλια (Στο Παρά Πέντε): Ο δοτικός χαρακτήρας μια μεγάλης καρδιάς που δεν ζυγίζει το χρήμα θα απαντούσε εντελώς ξεχωριστά στην απειλή. Με “Φάνσι” μάσκες τυπωμένες με τα πρόσωπα των φίλων της θα φρόντιζε να τους εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα για σβήσει κάθε ανησυχία τους, ακόμα κι αν η ίδια δεν έχει ταραχτεί ούτε στο ελάχιστο. Σπίτια, νοσοκομεία, αεροπλάνα, ακόμα και ξενοδοχεία θα ήταν τα ιδανικά “γκάτζετς” για την απόλυτη καραντίνα.

Βίβιαν (Κάτω Παρτάλι): Η αριστοκρατική ξανθιά πρωταγωνίστρια δε βάζει τίποτα πάνω από το στυλ. Επώνυμος εξοπλισμός από τους καλύτερους οίκους μόδας θα ήταν μια καλή επιλογή, εάν βέβαια ταίριαζε με το υπόλοιπο “άουτφιτ”. Φυσικά στο χωριό πιο πιθανό θα ήταν να “διδάξει” τα τριγενή και δικατάληκτα επίθετα, παρά τρόπους προφύλαξης από τον ιό που σίγουρα θα της θύμιζε μια πολυτελή κορώνα.

 

 

Διαβάστε επίσης
Close