Η μεταγραφή της 10ετίας στο ελληνικό ραδιόφωνο

Βόμβα μεγατόνων

Τα τελευταία χρόνια οι μεταγραφές στο ελληνικό ραδιόφωνο πέρναγαν στα ψιλά, καθώς δεν υπήρχε κάποια τόσο δυνατή που να αλλάξει τα δεδομένα. Αν εξαιρέσεις την «Ελληνοφρένεια» όταν έφυγε απ’ τον ΣΚΑΪ με προορισμό τον Real Fm, δεν υπήρξε άλλη μεταγραφή που να κάνει τη διαφορά.

Πολλές μετακινήσεις έγιναν, κάποιες διαφημίστηκαν υπερβολικά, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Αυτά μέχρι σήμερα, γιατί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ψήνεται η μεταγραφή της 10ετίας στο ελληνικό ραδιόφωνο.

Πασίγνωστη εκπομπή που είναι πρώτη στην ώρα της και από τις πρώτες σε όλες τις ζώνες, ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή σε ανταγωνιστικό σταθμό σε μια κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα κάνει τη διαφορά.

Η συμφωνία θεωρείται σχεδόν κλεισμένη και μόνο αν αλλάξει κάτι δραματικά θα χαλάσει η μεταγραφή-βόμβα που θα συζητηθεί.

Μιλάμε για τη μοναδική κίνηση που μπορεί αυτή τη στιγμή να αλλάξει τα δεδομένα στο ραδιοφωνικό χάρτη και αναμφισβήτητα για μια κίνηση-ματ η οποία θα ενισχύσει σημαντικά τον σταθμό που την κάνει.

Και επειδή το κουίζ είναι για δυνατούς λύτες, 2 στοιχεία ακόμα. Πρόκειται για καθημερινή εκπομπή και η διάρκεια της είναι 2 ώρες. Ακόμα να καταλάβετε;

Διαβάστε επίσης
Close